Pod rulant monogrinda

Pod rulant pe sine

Am livrat cu succes un pod rulant pe sine pentru instalare in curtea unui depozit de materiale de contructii.

Pod rulant schita macara

Pod rulant cu rulare pe sine

In stransa legatura cu clientul s-au luat în calcul toate aspectele legate de terenul unde podul rulant va fi instalat și cu experiența producătorului s-au luat cele mai bune decizii in proiectarea acestuia.

Proiectare

Personalizarea podului rulant a fost necesara in functie de cererea clientului si adaptarea la spatiul in care urmeaza a fi instalat.

Calea de rulare

Pentru rulare s-a ales sistemul de sine.

Pod rulant macara pe sine

Productia

Producatorul Chinez a onorat comanda in 40 zile de la plasarea comenzi. A respectat termenul initial.


* lansarea comenzii se face la plata avansului 

Experienta calitatii

Alegerea producatorului este un proces dificil si necesita multa atentie. De la utilajele folosite pana la componentele electrice, am verificat amanuntit toate aspectele legate de calitate si siguranta. 

pod rulant macara pe sine

Inspectia la fabrica inainte de productie a fost una orientativa si de succes, in schimb inspectia in timpul productie a fost realizara de un inginer specialist.

Pod rulant macara pe sine descarcare

Descarcarea

Descărcarea s-au făcut în curtea clientului cu ajutorul unei macarale autoportanta de 6 t.

Pod rulant monogrindă

Acest proiect vine ca urmare a unei colaborări îndelungi cu clientul căruia compania noastră i-a livrat mașinării și utilaje pentru prelucrarea de fier.

Acest pod rulant va deservi la transportul colacilor de fier pe rolele portante care deservesc mașinăriile automate de îndoire a fierului și transformarea lor în etriere din fier beton. Totodată podul rulant monogrindă se va folosi la încărcarea sau descărcarea altor materii prime sau produselor finite. 

Instalarea căi ferate necesită o măsurare topografică precisă deoarece distanța dintre acestea este de 10 m iar lungimea de cale ferată este de 20 m. Instalarea podul rulant se va face după instrucțiunile producătorului. Garanția pentru părțile electrice este de un an.