Salut, noi suntem

IDA Management

O echipă profesionistă de management al serviciilor integrate de achiziții și transport de bunuri și mărfuri.

Despre

IDA Management cu sediul central in Târgu-Mureș. Compania noastră activează cu succes în câteva servicii și operațiuni logistice. Furnizăm clienților noștri din toată lumea servicii integrate de achiziții și transport acoperind servicii precum consultanță, achiziții, inspecție producție, logistică, transport, proceduri vamale, etc..

În prezent, IDA Supply Chain Management se concentrează pe trei ramuri de activitate: consultanță în achiziții, logistică inovativă, inspecție și controlul calității.

Sourcing

Căutăm bunurile sau produsele de care aveți nevoie. Pentru că suntem în China în permanență avem acces la furnizori locali cu prețuri competitive.  

Logistică și transport

Indiferent de volumul de marfă, depozitarea și transportul de marfă cade în sarcina noastră. Nu vor fi niciodată prețuri ascunse.

Inspecții și controlul calității

Audit industrial, inspecții la fabrici pentru demararea producției și controlul mărfurilor la încărcare sunt elemente absolut necesare în achizițiile din țări precum RPC.

Portofoliu de produse / Povesti de succes

Transport inovativ

Transporturil de bunuri si marfuri din extracomunitate poate fi si este de multe ori dificil atunci cand vine vorba de volume mai mici decat marimea unui container standard. Noi livram orice volum de marfa pana la depozitul dumneavoastra cu un singur cost pe transport.

Vezi mai mult ..