Când lucrezi cu beton, in special in faza de construire a unor construcții solide, este vital ca constructia sa aiba armătură din fier-beton.

Dacă beronul nu este armat corespunzător, fundația sau construcția nu va fi sănătoasă și nu va avea durata de viața la fel de îndelungată ca o construcție din beton cu o armătură instalată profesional.

Armătura metalică întărește și consolidează betonul. Trebuie sa folosești o mașina de indoit fier beton pentru a putea modela fierul in forma perfecta.

Dacă lucrezi in construcții, prima regula, ai nevoie sa lucrezi cu fier-beton. Armătura ajuta la reducerea tensiunii pe beton și îl întărește.

Fierul este mai scump decât betonul așa ca va trebui ca inginerul de pe șantier sa-l folosească cât mai eficient.

Barele din fier se găsesc intr-o larga varietate de mărimi și la diferite diametre, așadar. Inginerul structural va determina mărimea și grosimea pe care o va folosi in construcția armăturii.

Odată ce structura este determinata vei avea nevoie de o mașinărie de indoit fier beton pentru a începe construcția sau poți cupara etriere la comanda de la un furnizor local. Compania noastră îți poate furniza diferite modele de mașinării automate și semi-automate pentru îndoirea și tăierea fier-betonului.

Calitatea înaltă a produselor oferite de noi îți vor satisface toate nevoile pentru a-ți duce la bun sfârșit proiectul.

Armătura folosită pentru construcții din beton armat nu poate fi improvizata pentru a da randament pe termen lung.

Etriei

Etrierii sunt produsele cele mai comune produse de mașinăriile pentru indoit bare din fier dar pot fi folosite pentru o variație mare de alte produse. Mașinăria de indoit fier se găsește frecvent in atelierele care produc etriere.  Acestea ar trebui sa se regăsească pe santier pentru a-ți eficientiza construcția de armătură la fata locului. Deasemenea sunt mașinării semi-automate de indoit fier beton portabile care pot fi transportate oriunde este o sursa de curent.

O mașina de indoit bare din fier-beton este foarte utila pentru a compensa lipsuri pe șantier. Acestea pot amâna timpul de constructire al armăturii sau potențiale lipsuri de material.

La achiziția unor mașini de tăiat sau indoit fier va trebui sa fi foarte atent la produsele de care ai nevoie, la capacitatea de producție a etrierelor și timpul de producție. Vei fi nevoit sa faci o analiza de timp și cost , deasemenea puterea mașinăriilor și modul de folosință.

Masina de taiat Fier-Beton 40mm